Onderscheidingen en tests

Beproefde en geteste kwaliteit die is bekroond met talloze technische onderscheidingen.


De onderscheiding voor de beste merken en producten ter wereld

MEDION® heeft een lange geschiedenis van het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige producten, hetgeen de afgelopen jaren resulteerde in talloze gerenommeerde technologie- en innovatie-awards. Onderscheidingen voor het beste product, de beste prijs-/kwaliteitsverhouding of de Editors’ Choice vormen het bewijs van de goede reputatie die MEDION® heeft in de vakpers. Geweldige aanbevelingen en talloze vier of vijf sterrenscores benadrukken de hoge kwaliteit van ons brede assortiment producten.

Zelfs beroemde onderscheidingen zoals de Plus X Award of de Good Design-Award zijn aan onze producten of aan het hele MEDION®-bedrijf toegekend. Wij nemen al deze positieve feedback van onze klanten en de pers dankbaar in ontvangst en zullen alles doen om dat hoge niveau van vertrouwen verder te verdienen en te blijven voldoen aan de enorme verwachtingen die hieruit voortvloeien.


Plus X Award

De Plus X Award is ‘s werelds grootste innovatie-award voor technologie, sport en lifestyle. Er worden onderscheidingen toegekend aan nieuwe en innovatieve technologieën, buitengewoon design en intelligente, gebruiksvriendelijke besturingssystemen.


De meest prestigieuze designonderscheiding ter wereld

Het jaarlijkse GOOD DESIGN® Awards-programma van het Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design en Metropolitan Arts Press Ltd. eert innovatieve en toonaangevende industriële, product- en grafische ontwerpen van over de hele wereld.