3 jaar garantie

Multimedia-pc-systeem

MEDION® AKOYA® E62009

  • Intel® Core™ i5-9400 met Intel® UHD-graphics
  • Windows 10 Home
  • 512 GB PCIe SSD
  • 16 GB DDR4-werkgeheugen tot 2666 MHz
  • Hot-Swap wisselframe voor harde schijven1

Windows 10 - Innovatie zag er nog nooit zo goed uit

Uw ideeën, uw werk, uw visie – op een Windows 10 pc brengt u ze tot leven.

Bij het aanschaffen van een nieuwe computer moet u met veel dingen rekening houden. Dat kan soms een hele klus zijn. Met meer begrip van uw mogelijkheden en verwachtingen komt u echter zonder problemen tot een goede keuze.

Met Windows 10 op uw computer krijgt u niet alleen de meeste power en de beste prestaties, maar ook de nieuwste functies. Stel een lijstje samen, bewerk een foto of video, deel uw dag in met apps zoals Mail, Foto’s, Agenda. Download games vanuit de Store en geniet van films die u online streamt.

 

Belangrijkste kenmerken

Intel® Core™ i5-9400-processor en Intel® UHD-graphics 630
(2,9 GHz, tot 4,1 GHz met Intel® Turbo-Boost Technology 2.0, 6 kernen, 6 threads en 9 MB Intel® Smart Cache)

Krachtige prestaties
Deze pc biedt krachtige vermogensreserves voor elke toepassing met een Intel® Core™-processor van de 9e generatie. Of u nu productief wilt werken of wilt genieten van multimedia-amusement van de hoogste kwaliteit, de Intel® Core™-desktop-processoren van de nieuwste generatie weten er wel raad mee. U zult onder de indruk zijn van de vloeiende streaming in 4K-UHD-kwaliteit en genieten van supersnelle multitasking. Geïntegreerde beschermingsmechanismen geven u hierbij zowel online als offline een goed gevoel.

16 GB DDR4-werkgeheugen tot 2666 MHz
Sneller werkgeheugen voor hogere prestaties
De hogere klokfrequentie van het DDR4-werkgeheugen verkort de laadtijden en uw systeem wordt ook krachtiger. Aangezien voor hetzelfde werk bovendien minder energie is vereist, neemt de efficiëntie van uw computer duidelijk toe.

Specificaties

Intel® Core™ i5-9400-processor met Intel® UHD-graphics 630
(2,9 GHz, tot 4,1 GHz met Intel® Turbo-Boost Technology 2.0, 6 kernen, 6 threads en 9 MB Intel® Smart Cache)
Windows 10 Home
Verwacht meer van een moderne computer met een SSD.
Moderne computers zien er anders uit. Ze zitten dan ook anders in elkaar. Met SSD’s (solid-state drives) en de nieuwste technologie krijg je snelheid, veiligheid, duurzaamheid en een fantastisch design. We hebben onderzoek gedaan en daaruit blijkt dat mensen simpelweg blijer zijn met een nieuwe pc.2
512 GB PCIe SSD
PCIe SSD: Sneller en productiever
Met de PCIe SSD worden uw besturingssysteem en uw programma’s aanzienlijk sneller gestart dan met een standaard SSD. Deze technologie is bijzonder nuttig bij het verwerken van grote aantallen foto’s en video’s.

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Core en Core Inside zijn merken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

Het Bluetooth®-woordmerk en de logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en worden door MEDION® onder licentie gebruikt. Andere merkaanduidingen en merknamen zijn eigendom van de resp. eigenaars.

1. Extra harde schijf niet meegeleverd

2. Bron: Microsoft Customer Usage & Satisfaction Program – FY18 (Q1-Q4) VS

3. Geheugenkaarten niet meegeleverd.