3 jaar garantie

Voor wie geen concessies wil doen

Performance-pc MEDION® AKOYA® P56005

  • AMD Ryzen™ 5 2600-processor
  • Windows 10 Home
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1650
  • 256 GB PCIe SSD en 1 TB (1000 GB) harde schijf
  • 8 GB DDR4 werkgeheugen
  • Intel® Wi-Fi 6 AX200
  • Hot-Swap wisselslede voor harde schijven1

Windows 10 Home

Verwacht meer van een nieuwe computer.

Je moet aan een hoop dingen denken wanneer je een nieuwe computer koopt. Dat kan overweldigend en intimiderend zijn. Als je echter gaat kijken wat de nieuwe mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten, heb je kans dat je een goede keus maakt.

Processor en videokaart

AMD Ryzen™ 5 2600
(3,4 GHz, tot 3,9 GHz, 6 kernen, 12 threads, 16 MB cache)

Hogere prestaties, meer plezier
Zes CPU-kernen en tot 12 gelijktijdig actieve processing-threads: dat biedt u de AMD Ryzen 5-processor. Met deze prestaties geniet u van multimedia-amusement van de hoogste kwaliteit en gebruikt u veeleisende toepassingen op topsnelheid, bijvoorbeeld voor videobewerking.

Specificaties

AMD Ryzen™ 5 2600
(3,4 GHz, tot 3,9 GHz, 6 kernen, 12 threads, 16 MB cache)
Windows 10 Home
Verwacht meer van een nieuwe computer.
NVIDIA® GeForce® GTX 1650
met 4 GB GDDR5 grafisch geheugen, DVI-D en HDMI
256 GB PCIe SSD
PCIe SSD: Sneller en productiever
Met zijn PCIe SSD worden uw besturingssysteem en uw programma aanzienlijk sneller gestart dan met een standaard SSD. Deze technologie toont zijn kracht bij het verwerken van grote aantallen foto’s en video’s.
1 TB (1.000 GB) harde schijf
Meer ruimte voor meer gegevens
Gebruik de ruime harde schijf om al uw muziek, foto’s, video’s en gegevens op te slaan. Met 1.000 GB beschikt de harde schijf over voldoende opslagruimte, zelfs voor veeleisende programma’s zoals beeld- en videobewerking.

© 2019 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD-pijllogo, Ryzen, Radeon, Vega en combinatie hiervan zijn merken van Advanced Micro Devices, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

© 2019 NVIDIA, het NVIDIA-logo en GeForce RTX zijn merken en/of gedeponeerde merken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen.

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Core en Core Inside zijn merken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

Het Bluetooth®-woordmerk en de logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en worden door MEDION® onder licentie gebruikt. Andere merkaanduidingen en merknamen zijn eigendom van de resp. eigenaars.

1. Extra harde schijf niet meegeleverd
2. Geheugenkaarten niet meegeleverd.