3 jaar garantie

Krachtige pc-prestaties voor de hoogste eisen

Krachtig pc-systeem MEDION® AKOYA® P66054

  • Intel® Core™ i7-8700 processor
  • Windows 10 Home
  • AMD Radeon™ RX 560 graphics
  • 1 TB (1.000 GB) Toshiba harde schijf
  • 128 GB PCIe SSD
  • 8 GB DDR4 werkgeheugen

Windows 10 Home

Verwacht meer van een nieuwe computer.

Je moet aan een hoop dingen denken wanneer je een nieuwe computer koopt. Dat kan overweldigend en intimiderend zijn. Als je echter gaat kijken wat de nieuwe mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten, heb je kans dat je een goede keus maakt.

Intel® Core™ i7-8700 processor

(3.20 GHz, tot 4.60 GHz, 6 kernen en 12 MB Intel® Smart Cache, Turbo Boost 2.0)

Uitmuntende prestaties en efficiëntie
Een Intel® Core™-processor van de 8e generatie zorgt ervoor dat uw programma’s op maximale snelheid draaien. Zo is uw computer optimaal voorbereid op een groot aantal alledaagse taken, zoals surfen op internet, e-mails schrijven, muziek luisteren en videostreaming. Door de ruime prestatiereserves is de processor van de 8e generatie van Intel® zeer toekomstbestendig. Ook bij veeleisende toepassingen zoals beeldbewerking, video-editing of games werkt uw computer zeer efficiënt door de verbeterde processorarchitectuur.

Specificaties

Intel® Core™ i7-8700 processor
(3.20 GHz, tot 4.60 GHz, 6 kernen en 12 MB Intel® Smart Cache, Turbo Boost 2.0)
Windows 10 Home
Verwacht meer van een nieuwe computer.
AMD Radeon™ RX 560 graphics
Met 2.048 MB GDDR5 grafisch geheugen, digitale HDMI audio-/video-uitgang, DVI-D aansluiting en DisplayPort
Meer power met de AMD grafische kaart.
Geniet van krachtige grafische prestaties met 4K UHD-videoweergave. Geniet van uitstekende kleurkwaliteit en laat uw creativiteit de vrije loop.

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Core en Core Inside zijn merken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

©2018 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD-pijllogo, Radeon en combinaties hiervan zijn merken van Advanced Micro Devices, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merken zijn eigendom van hun resp. eigenaren.

Het Bluetooth®-woordmerk en de logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en worden door MEDION® onder licentie gebruikt. Andere merkaanduidingen en merknamen zijn eigendom van de resp. eigenaren.

1. Geheugenkaarten niet meegeleverd.
2. Extra harde schijf niet meegeleverd.