3 jaar garantie

Krachtige pc met snel geheugen dat meedenkt

Krachtig pc-systeem MEDION® AKOYA® P62020

 • Intel® Core™ i5+ 8400-processor met Intel® UHD-graphics 630
 • Windows 10 Home
 • 16 GB Intel® Optane™-geheugen
 • 1 TB (1.000 GB) harde schijf
 • 180 GB SSD
 • 12 GB DDR4 werkgeheugen

Beschikbaar met Intel® Optane™-geheugen. De prestaties van jouw computer geoptimaliseerd.

Intel® Optane™ geheugen is een intelligente en flexibele systeemversneller waarmee de reactiesnelheid wordt verbeterd doordat vaak gebruikte toepassingen en bestanden vooraf worden geladen en versneld. Deze gegevens blijven bovendien ook na het uitschakelen van de pc bewaard.

Een pc die is uitgerust met een Intel® Core™ processor van de achtste generatie en is voorzien van Intel® Optane™ geheugen start sneller en zorgt ervoor dat u efficiënter en natuurlijker met uw computer kunt werken.1

 • Omdat vaak gebruikte toepassingen al vooraf worden geladen, hoeft u minder lang te wachten en heeft u meer tijd voor uw creatieve projecten.
 • Met een 2,1 maal2 3 hogere reactiesnelheid beschikt u over meer vermogen voor standaardtaken.
 • Deze pc’s bieden veel opslagruimte voor gegevens en behalen een 1,6x hogere snelheid2 4 bij het laden van mediabestanden.

Wat is Intel® Optane™-geheugen?

Dit innovatieve geheugen is gebaseerd op baanbrekende technologie waarmee de computer sneller toegang kan krijgen tot de meest gebruikte documenten, foto’s, video’s en applicatiebestanden.

Heb ik nog RAM nodig?

Jazeker! Intel® Optane™-geheugen is niet zo snel als RAM en kan RAM ook niet volledig vervangen. Het kan echter als systeemuitbreiding worden ingezet om de kloof tussen “werkgeheugen” en “gegevensopslag” te dichten. De Intel® Optane™-technologie verbetert de reactiesnelheid van de programma’s en bestanden die u het vaakst gebruikt.

Wat maakt Intel® Optane™-geheugen zo bijzonder?

RAM kan weliswaar de op dat moment door u gebruikte programma’s met voorrang behandelen, maar “vergeet” die informatie zodra u de pc uitschakelt. Intel® Optane™-geheugen, daarentegen, onthoudt de voorkeursapplicaties ook nadat u de pc heeft uitgeschakeld.

Kortom: het reactievermogen van uw pc neemt toe naarmate u het apparaat meer gebruikt.

Met Intel® Optane™ Creativity Plus Bundle5

Benut het volledige potentieel van uw nieuwe pc en laat uw creativiteit de vrije loop! Met de bijbehorende tegoedbon voor de Intel® Optane™ Creativity Plus Bundle profiteert u van gratis toegang tot unieke software:

 • Magix Movie Edit Pro (complet versie)
 • Painter Essentials 6 (complet versie)
 • Magix Fastcut (complet versie)
 • Magix YouCast (licentie voor 1 jaar)
 • Corel Draw (licentie voor 3 maanden)

Intel® Core™ i5+ 8400-processor met
Intel® UHD-graphics 630

(2,80 GHz tot 4,00 GHz, 6 kernen en 9 MB Intel® Smart Cache, Turbo Boost 2.0)

Uitmuntende prestaties en efficiëntie
Een Intel® Core™-processor van de achtste generatie zorgt ervoor dat uw programma’s op maximale snelheid draaien. Zo is uw computer optimaal voorbereid om een groot aantal alledaagse taken, zoals surfen op internet, het schrijven van e-mails, het luisteren naar muziek en videostreaming. Door de ruime prestatiereserves is de processor van de achtste generatie van Intel® zeer toekomstbestendig. Ook bij veeleisende toepassingen zoals beeldbewerking, video-editing of games werkt uw computer zeer efficiënt door de verbeterde processorarchitectuur.

Specificaties

Intel® Core™ i5+ 8400-processor met Intel® UHD-graphics 630
 (2,80 GHz tot 4,00 GHz, 6 kernen en 9 MB Intel® Smart Cache, Turbo Boost 2.0)
Windows 10 Home
Breng uw ideeën tot leven in 3D.
Met 3D in Windows 10 kunt u indrukwekkende resultaten behalen in een nieuwe dimensie.  Er staat u een uitgebreide verzameling 3D-tools en -hulpmiddelen ter beschikking: alles wat u nodig heeft om uw ideeën in 3D te realiseren, te bewerken, te delen en te laten zien.  Ga direct van start en ervaar zelf hoe 3D uw ideeën tot leven brengt.
16 GB Intel® Optane™-geheugen
Geheugen dat tijd bespaart

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Core, Core Inside en Optane zijn merken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

Het Bluetooth®-woordmerk en de logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en worden door MEDION® onder licentie gebruikt. Andere merkaanduidingen en merknamen zijn eigendom van de respectieve eigenaars.

1. De eigenschappen en voordelen van Intel®-technieken zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en kunnen geschikte hardware en software of de activering van services vereisen. De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de gebruikte systeemconfiguratie. Geen enkel computersysteem biedt absolute zekerheid. Neem voor meer informatie contact op met uw systeemfabrikant of vakhandel of raadpleeg https://www.intel.de.

2. De hierboven genoemde benchmarkresultaten moeten mogelijk worden herzien op basis van de uitvoering van verdere tests. De resultaten zijn afhankelijk van de specifieke platformconfiguratie en de workloads die zijn gebruikt voor deze tests en gelden mogelijk niet voor de componenten, het computersysteem of de workloads van een specifieke gebruiker. De resultaten hoeven niet noodzakelijkerwijs representatief te zijn voor andere benchmarks en andere benchmarkresultaten worden mogelijk meer of minder beïnvloed door maatregelen voor probleembeperking.

3. In prestatietests gebruikte software en workloads kunnen speciaal zijn geoptimaliseerd voor de prestatiekenmerken van Intel®-microprocessoren. Prestatietests zoals SYSmark* en MobileMark* worden uitgevoerd met specifieke computersystemen, componenten, softwareprogramma’s, bewerkingen en functies. Elke wijziging van één van deze factoren kan leiden tot andere resultaten. Als ondersteuning voor een uitgebreide evaluatie van uw geplande aanschaf, ook met het oog op de prestaties van het betreffende product in combinatie met andere producten, dient u nog andere informatie en prestatietests te raadplegen. Verdere informatie over prestaties en benchmarkresultaten kunt u vinden op http://www.intel.de/benchmarks.
Gemeten met SYSmark* 2014 SE (deelresultaat reactiesnelheid): Intel® Core™ i7 8750H-processor van de 8e generatie (Intel® Optane™ 16 GB werkgeheugenmodule en harde schijf) in vergelijking met Intel® Core™ i7 8750H-processor van de 8e generatie (alleen harde schijf).

4. In prestatietests gebruikte software en workloads kunnen speciaal zijn geoptimaliseerd voor de prestatiekenmerken van Intel®-microprocessoren. Prestatietests zoals SYSmark* en MobileMark* worden uitgevoerd met specifieke computersystemen, componenten, softwareprogramma’s, bewerkingen en functies. Elke wijziging van één van deze factoren kan leiden tot andere resultaten. Als ondersteuning voor een uitgebreide evaluatie van uw geplande aanschaf, ook met het oog op de prestaties van het betreffende product in combinatie met andere producten, dient u nog andere informatie en prestatietests te raadplegen. Verdere informatie over prestaties en benchmarkresultaten kunt u vinden op http://www.intel.de/benchmarks. Gemeten met SYSmark* 2014 SE (deelresultaat reactiesnelheid): Intel® Core™ i7 8750H-processor van de 8e generatie (Intel® Optane™ 32 GB werkgeheugenmodule en harde schijf) in vergelijking met Intel® Core™ i7 8750H-processor van de 8e generatie (alleen harde schijf).

5. De aanbieding geldt tot 27 februari 2019, zolang de voorraad strekt. Verdere informatie is te vinden op de bijgeleverde flyer in de verkoopverpakking.

6. Extra harde schijf niet meegeleverd.