3 jaar garantie

360°-notebook

MEDION® AKOYA® E3222 (MD 63500)

  • Intel® Pentium® Silver N5000-processor
  • Windows 10 Home in S mode
  • 33,7 cm (13,3″) Full-HD touchdisplay met IPS-technologie
  • Inclusief Office 365 Personal jaarabonnement2
  • 64 GB flashopslag
  • 4 GB DDR4 werkgeheugen

Volledige flexibiliteit

Gebruik naast de notebookmodus ook de staande modus om foto, video’s of presentaties weer te geven. Of gebruik de 360°-modus om te genieten van alle voordelen van een tablet. Wat u ook nodig heeft, u heeft het allemaal in de hand.

Office 365

Belangrijkste argumenten voor Office

Eenvoudig schrijven met Word
In een oogwenk berekeningen uitvoeren met Excel
Presentaties ontwerpen zoals een professional met PowerPoint
Overal notities maken – OneNote
In contact blijven dankzij Outlook
Contact houden via Skype
Meer doen, waar u ook naartoe gaat met OneDrive

Specificaties

Intel® Pentium® Silver N5000-processor met Intel® UHD-grafische kaartk
Indrukwekkende prestaties voor werk en vrijetijd

De kracht van je computer wordt bepaald door zijn brein: met de Intel Pentium Silver-processor van de nieuwste generatie krijg je de perfecte combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en betrouwbaarheid. Hij biedt compromisloze prestaties bij een maximale efficiëntie. Video’s bewerken, streams bekijken in 4K ultra-hd, real-time communiceren met je vrienden via Gigabit-wifi, foto’s bewerken of andere activiteiten: deze computer is perfect uitgerust voor al je bezigheden en laat je de hele dag productief zijn. Op de nieuwe processorarchitectuur van Intel kun je rekenen. De hele dag lang.
Windows 10 in S-modus1
Bestendige betrouwbaarheid en prestaties.
Doe wat je graag doet – met constante prestaties. Doorzoek het internet of stream films met Microsoft Edge, kies je eigen cloudopslag en download je favoriete apps – met de betrouwbaarste Windowservaring ooit, thuis of onderweg.

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Pentium en Pentium Inside zijn merken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen

Dolby en het dubbele D-symbool zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories. Alle rechten voorbehouden.Het Bluetooth®-woordmerk en de logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en worden door MEDION® onder licentie gebruikt. Andere merkaanduidingen en merknamen zijn eigendom van de betreffende eigenaren.

1 Windows 10 in S-modus werkt alleen met apps uit de Microsoft Store binnen Windows. Sommige accessoires en sommige apps die compatibel zijn met Windows 10 werken onder bepaalde omstandigheden niet (met inbegrip van enkele antivirus- en toegankelijkheidsapps) en de prestaties kunnen variëren, zelfs na beëindiging van de S-modus. Als je de S-modus uitschakelt, kun je niet meer terugschakelen. Zie voor meer informatie windows.com/SmodeFAQ

2 De kosteloze activering van het Office 365 Personal jaarabonnement is vereist binnen zes maanden na de Windows-activering van dit notebook. Na een jaar kunt u het Office 365 Personal abonnement tegen betaling verlengen. Het kosteloze abonnement wordt niet automatisch verlengd.

3 De boven- en onderkant van de notebook zijn van aluminium.

4 De accu is vast ingebouwd en kan niet zonder meer door de gebruiker zelf worden vervangen.

5 Afhankelijk van het gebruiksgedrag (5 uur in video-playback)

6 DisplayPort kan alleen worden gebruikt met een adapter. Niet meegeleverd.

7 Toegelaten vormfactor: m.2 2280 SATA. Een SSD wordt niet meegeleverd.