3 jaar garantie

De flexibele notebook:
slank, stijlvol, veelzijdig

Converteerbare notebook MEDION® AKOYA® E2292 (MD63390)

  • Intel® Pentium® Silver N5000 processor
  • Windows 10 Home in S-modus
  • Inclusief Office 365 Personal-abonnement voor 1 jaar1
  • 29,5 cm (11,6″) Full hd-touchscreen
  • 64 GB flashgeheugen
  • 4 GB DDR4 werkgeheugen
  • Slanke notebook met aluminium behuizing2
  • Gecertificeerd voor Dolby Audio™
  • Tabletmodus, staande modus, notebookmodus, tentmodus

Volledige flexibiliteit

Gebruik naast de notebookmodus ook de staande modus om foto, video’s of presentaties weer te geven. Of gebruik de 360°-modus om te genieten van alle voordelen van een tablet. Wat u ook nodig heeft, u heeft het allemaal in de hand.

Office 365

U wilt Office gebruiken op meer dan één toestel gebruiken, ongeacht of het gaat om een Windows-pc, tablet of smartphone?

Met een jaarabonnement op Office 365 ontvangt u niet alleen de volledige collectie Office-toepassingen, maar ook diverse extra diensten, zoals 1 terabyte extra online opslagruimte, 60 minuten Skype World per maand, Office on Demand en steeds recht op de nieuwste versie van Office. Op deze NB is vooraf al Office 365 Personal geïnstalleerd. U moet hem alleen nog activeren en u kan meteen al aan de slag!
 


De centrale opslag voor alle documenten. Foto’s, video’s, muziek en documenten opslaan op 1 TB opslagruimte.

Specificaties

Intel® Pentium® Silver N5000 processor met Intel® UHD-graphics
(tot 2,7 GHz en 4 MB cache)
Rekenkracht hoeft niet duur te zijn: je nieuwe pc met Pentium-processor
Je wilt rekenkracht van gigahertz-niveau zonder een fortuin te moeten uitgeven? Dan is een notebook met Intel Pentium-processor precies wat je zoekt. Topkwaliteit en topprestaties gaan hier hand in hand, zodat je moeiteloos alle taken in je digitale leven aankunt. Of het nu gaat om multitasking of het gebruik van meerdere beeldschermen: je Intel Pentium-notebook is optimaal uitgerust voor alle kantoorwerkzaamheden. Geniet van krachtige prestaties voor een redelijke prijs.
Windows 10 Home in S-modus
Doe wat je wilt met duurzame prestaties. Zoek op internet of stream films met Microsoft Edge, kies je eigen cloudopslag en download je favoriete apps met de veiligste Windows-ervaring ooit, thuis of onderweg.8
29,5 cm (11,6″) Full hd-touchscreen met een resolutie van 1 920 x 1 080 pixels
Een superscherp Full hd-beeldscherm geeft films, games en andere toepassingen met perfecte helderheid en duidelijkheid weer.

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Pentium en Pentium Inside zijn merken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

Dolby en het double-D-symbool zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories. Alle rechten voorbehouden.

Het Bluetooth®-woordmerk en de logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en worden door MEDION® onder licentie gebruikt. Andere merkaanduidingen en merknamen zijn eigendom van de resp. eigenaars.

1. Activering binnen 6 maanden na activering van Windows vereist
2. Boven- en onderkant van de notebook bestaan uit aluminium
3. Toegestane vormfactor: m.2. 2280 en SATA Standard. Een SSD is niet in de levering inbegrepen.
4. De accu is vast ingebouwd en kan niet zonder meer door de gebruiker zelf worden vervangen.
5. Afhankelijk van gebruiksgedrag (5 uur bij videoweergave)
6. Geheugenkaart niet inbegrepen
7. Alleen met bijbehorende adapter. Niet meegeleverd.
8. Windows 10 in S-modus werkt alleen met apps uit de Microsoft Store binnen Windows. Sommige accessoires en sommige apps die compatibel zijn met Windows 10 werken onder bepaalde omstandigheden niet (met inbegrip van enkele antivirus- en toegankelijkheidsapps) en de prestaties kunnen variëren, zelfs na beëindiging van de S-modus. Als je de S-modus uitschakelt, kun je niet meer terugschakelen. Zie voor meer informatie windows.com/SmodeFAQ