3 jaar garantie

Slank Full-HD notebook met snelllaadfunctie

MEDION® AKOYA® E6246

  • Intel® Pentium® Silver N5000 processor met Intel® UHD-graphics
  • Windows 10 Home
  • 39,5 cm (15,6″) Full-HD beeldscherm met IPS-technologie
  • Rapid Charging (Snel opladen)
  • 256 GB SSD
  • 4 GB DDR4 werkgeheugen
  • Gecertificeerd voor Dolby Audio™

Highlights

Bijzonder slank design
De perfecte metgezel voor uw dagelijkse activiteiten: stop uw notebook moeiteloos in uw rugzak, handbagage of laptoptas. Hij is bijzonder dun, aangenaam licht en ziet er door het slanke design bijzonder fraai uit.
Display met buitengewoon smalle rand
Deze notebook met “Slim Bezel”-design is niet alleen gemakkelijk mee te nemen, maar ziet er ook nog eens echt elegant uit. Door de extra smalle beeldschermrand komt het scherm met hoge resolutie nog beter tot zijn recht, met name bij multimedia-amusement. Perfect voor onderweg!

Windows 10 Home

Verwacht meer van een nieuwe computer.

Je moet aan een hoop dingen denken wanneer je een nieuwe computer koopt. Dat kan overweldigend en intimiderend zijn. Als je echter gaat kijken wat de nieuwe mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten, heb je kans dat je een goede keus maakt.

Specificaties

Intel® Pentium® Silver N5000 processor met Intel® UHD-graphics
(1,10 GHz, tot 2,70 GHz, 4 MB cache)
Uw computer is maar zo krachtig als zijn brein: met de Intel Pentium Silver processor van de nieuwste generatie ervaart u de perfecte combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en veiligheid. Deze processor biedt prestaties zonder concessies met maximale efficiëntie. Hiermee is uw computer optimaal uitgerust voor alle taken, of u nu video’s bewerkt, streams in 4K Ultra HD bekijkt, in realtime met vrienden kletst via Gigabit Wi-Fi, foto’s bewerkt of op een andere manier de hele dag lang productief bent. U kunt volledig vertrouwen op de nieuwe processorarchitectuur van Intel. De hele dag lang.
Windows 10 Home
Verwacht meer van een nieuwe computer.
Stream muziek, video’s en films met de snelheid die u nodig heeft. Nieuwe computers zijn uitgerust met snellere processoren, leveren hogere prestaties en bevatten nieuwe technologie, zodat websites sneller worden geladen en software sneller reageert.

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Pentium en Pentium Inside zijn merken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

Het Bluetooth®-woordmerk en de logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en worden door MEDION® onder licentie gebruikt. Andere merkaanduidingen

en merknamen zijn eigendom van de betreffende eigenaren.

Dolby en het double-D symbool zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories. Alle rechten voorbehouden.

1. Geladen in Power Off modus met de meegeleverde netadapter. Acculaadtijd varieert door instellingen, gebruik en andere factoren.

2. Boven- en onderkant van de notebook bestaan uit aluminium.

3. Cortana is beschikbaar op bepaalde markten. Bepaalde functies zijn niet in alle landen/regio’s en op alle apparaten beschikbaar.

4. Afhankelijk van het gebruik (4 uur in de modus voor videoweergave).

5. De accu is vast ingebouwd en kan niet zonder meer door de gebruiker zelf worden vervangen.