3 jaar garantie

Goede vooruitzichten
voor bijzondere techniek

MEDION® AKOYA® S17402

  • Intel® Pentium® Gold 5405U processor met Intel® UHD-graphics
  • Windows 10 Home
  • 43,9 cm (17,3″) Full-HD beeldscherm met IPS-technologie
  • 512 GB PCIe SSD
  • 4 GB DDR4 werkgeheugen
  • Accu met snellaadfunctie
  • Extreem smalle beeldschermrand
  • Hoogwaardige aluminium behuizing
  • Gecertificeerd voor Dolby Audio™

Highlights

Display met buitengewoon smalle rand
Deze notebook met “Slim Bezel”-design is niet alleen gemakkelijk mee te nemen, maar ziet er ook nog eens echt elegant uit. Door de extra smalle beeldschermrand komt het scherm met hoge resolutie nog beter tot zijn recht, met name bij multimedia-amusement. Perfect voor onderweg!
Accu met snellaadfunctie2
Met deze notebook wordt de wachttijd bij het laden aanzienlijk verkort. De Rapid Charging-technologie laadt de accu van de laptops binnen 60 minuten op van 0 tot ongeveer 80 procent. Zo bent u veel sneller weer productief of kunt u van multimedia-amusement genieten.

Windows 10 Home

Verwacht meer van een nieuwe computer.

Je moet aan een hoop dingen denken wanneer je een nieuwe computer koopt. Dat kan overweldigend en intimiderend zijn. Als je echter gaat kijken wat de nieuwe mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten, heb je kans dat je een goede keus maakt.

Specificaties

Intel® Pentium® Gold 5405U processor met Intel® UHD-graphics
(2,3 GHz, 2 MB SmartCache)
Indrukwekkende performance voor werk en games
Geniet van alle voordelen van een notebook met de nieuwe Intel® Pentium® processor: Bij de probleemloze multitasking voelt u de notebookprestaties van topklasse, of u nu aan het chatten bent met familie en vrienden, gebruikmaakt van het veelzijdige amusementsaanbod of belangrijke werkzaamheden verricht. U zult enthousiast zijn over de indrukwekkende performance en grafische prestaties die u van een Intel® Pentium® processor gewend bent. Dat is gegevensverwerking in optima forma! Alleen met Intel Inside®.
Windows 10 Home

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Pentium en Pentium Inside zijn merken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

Het Bluetooth®-woordmerk en de logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en worden door MEDION® onder licentie gebruikt. Andere merkaanduidingen en merknamen zijn eigendom van de betreffende eigenaren.

Dolby en het double-D symbool zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories. Alle rechten voorbehouden.

Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun resp. eigenaren.

1. Cortana is beschikbaar op bepaalde markten. Bepaalde functies zijn niet in alle landen/regio’s en op alle apparaten beschikbaar.
2. Geladen in Power Off modus met de meegeleverde netadapter. Acculaadtijd varieert door instellingen, gebruik en andere factoren.
3. De accu is vast ingebouwd en kan niet zonder meer door de gebruiker zelf worden vervangen.
4. Afhankelijk van het gebruik (4 uur in de modus voor videoweergave).