3 jaar garantie

Krachtige pc met snel geheugen
dat meedenkt.

Performance-PC-System MEDION® AKOYA® P62020

 • Intel® Core™ i5+ 8400-processor met Intel® UHD-graphics 630
 • Windows 10 Home
 • 16 GB Intel® Optane™-geheugen
 • 1 TB (1.000 GB) harde schijf
 • 180 GB SSD
 • 12 GB DDR4 werkgeheugen

Extra power en geheugen in overvloed

 • 1 TB grote HDD biedt veel opslagruimte voor je video’s, muziek en foto’s
 • Windows 10 Home
 • 180 GB Intel®-SSD zorgt voor snel opstarten van programma’s en snel booten
 • 12 GB DDR4 werkgeheugen voor meer productiviteit en multitasken zonder vertraging
 • 16 GB Intel® Optane™-geheugen
 • inclusief hot swap verwisselbaar hardeschijfstation1

Intel® Optane™-geheugen wordt sneller

Het Intel® Optane™-geheugen is een intelligente en aanpasbare systeemversneller die de reactiesnelheid verbetert door veelgebruikte toepassingen en bestanden vooraf te laden en sneller te laten draaien. Bovendien onthoudt het deze informatie ook na het uitschakelen van de pc.

 

Een pc met een Intel® Core™-processor van de achtste generatie met Intel® Optane™-geheugen start sneller en draait efficiënter en natuurlijker.2

 • Omdat veelgebruikte applicaties vooraf worden geladen, hoeft u minder lang te wachten en kunt u meer tijd besteden aan uw creatieve projecten.
 • Met 2,1-keer3,4 hogere reactiesnelheid krijgt u meer vermogen voor standaardtaken.
 • Deze pc’s bieden een grote opslagcapaciteit en laden mediabestanden tot 1,6x-keer3,5 sneller.

Wat is Intel® Optane™-geheugen?

Dit innovatieve geheugen is gebaseerd op een baanbrekende technologie, die de toegang van de computer tot de meest gebruikte documenten, afbeeldingen, video’s en applicatiebestanden versnelt.

Heb ik dan nog RAM nodig?

Ja! Intel® Optane™-geheugen is niet even snel als RAM en kan RAM ook niet volledig vervangen. Het kan wel gebruikt worden als systeemuitbreiding om de hiaat tussen “werkgeheugen” en “opslag van gegevens” te vullen. De Intel® Optane™-technologie verbetert de reactiesnelheid van de programma’s en de bestanden die je het vaakst gebruikt.

Wat is er zo bijzonder aan Intel® Optane™-geheugen?

Hoewel het RAM-geheugen al voorrang kan geven aan de programma’s die u actueel gebruikt, „vergeet“ deze die informatie zodra u de pc uitschakelt. Intel® Optane™-geheugen daarentegen onthoudt je favoriete applicaties, zelfs nadat je je pc hebt uitgeschakeld.

Kortom: hoe vaker je je pc gebruikt, hoe beter zijn reactievermogen wordt.

Met Intel® Optane™ Creativity Plus Bundle6

Benut het volledige potentieel van uw nieuwe pc en laat uw creativiteit de vrije loop! Met de bijbehorende tegoedbon voor de Intel® Optane™ Creativity Plus Bundle profiteert u van gratis toegang tot unieke software:

 • Magix Movie Edit Pro (complet versie)
 • Painter Essentials 6 (complet versie)
 • Magix Fastcut (complet versie)
 • Magix YouCast (licentie voor 1 jaar)
 • Corel Draw (licentie voor 3 maanden)

Intel® Core™ i5+ 8400-processor met Intel® UHD-graphics 630

(2,80 GHz tot 4,00 GHz, 6 kernen en 9 MB Intel® Smart Cache, Turbo Boost 2.0)

Uitmuntende prestaties en efficiëntie
Een Intel® Core™-processor van de achtste generatie zorgt ervoor dat uw programma’s op maximale snelheid draaien. Zo is uw computer optimaal voorbereid om een groot aantal alledaagse taken, zoals surfen op internet, het schrijven van e-mails, het luisteren naar muziek en videostreaming. Door de ruime prestatiereserves is de processor van de achtste generatie van Intel® zeer toekomstbestendig. Ook bij veeleisende toepassingen zoals beeldbewerking, video-editing of games werkt uw computer zeer efficiënt door de verbeterde processorarchitectuur.

Specificaties

Intel® Core™ i5+ 8400-processor met Intel® UHD Graphics 630
(2,80 GHz, tot 4,00 GHz, 6 kernen en 9 MB Intel® Smart Cache, Turbo Boost 2.0)
Windows 10 Home
Breng uw ideeën in 3D.
Met 3D in Windows 10 kunt u indrukwekkende dingen in een nieuwe dimensie ervaren en creëren. U heeft daarmee een uitgebreide set 3D-tools en -middelen binnen handbereik – alles wat u nodig heeft om ideeën naar 3D te vertalen, te bewerken, te delen en weer te geven. Ga ermee aan de slag en ervaar hoe 3D uw ideeën tot leven brengt.
16 GB Intel® Optane™ geheugen
Werkgeheugen als tijdsbesparing

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Core, Core Inside en Optane zijn merken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en andere landen.

Het Bluetooth®-woordmerk en de logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en worden door MEDION® onder licentie gebruikt. Andere merkaanduidingen en merknamen zijn eigendom van de respectieve eigenaars.

1. Extra harde schijf niet inbegrepen.

2. De kenmerken en voordelen van Intel®-technieken zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Soms is er specifieke hardware of software nodig of moeten er bepaalde diensten geactiveerd worden. De prestaties kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte systeemconfiguratie. Geen enkel computersysteem biedt absolute veiligheid. Neem voor meer informatie contact op met de systeemfabrikant of het verkooppunt of ga naar de website https://www.intel.co.uk

3. De hierboven vermelde benchmarkresultaten moeten mogelijk worden herzien als gevolg van verdere tests. De resultaten zijn afhankelijk van de specifieke platformconfiguratie en werkbelasting van deze tests en zijn mogelijk niet van toepassing op de componenten, het computersysteem of de werkbelasting van een bepaalde gebruiker. De resultaten zijn niet noodzakelijkerwijs representatief voor andere benchmarks en andere benchmarkresultaten hebben wellicht grotere of kleinere effecten door mitigatiemaatregelen.

4. Software en workloads die in prestatietests gebruikt worden, kunnen speciaal voor prestatiekenmerken van Intel®-microprocessoren geoptimaliseerd worden. Prestatietesten zoals SYSmark* en MobileMark* worden uitgevoerd met specifieke computersystemen, componenten, softwareprogramma’s, bewerkingen en functies. Elke verandering van een van deze factoren kan leiden tot andere resultaten. Naast een uitgebreide evaluatie van uw voorgenomen aankoop, en ook met het oog op de prestaties van het product in combinatie met andere producten, wint u best ook nog extra informatie in en bekijkt u de resultaten van de prestatietests. Voor meer informatie over de prestatiekenmerken en benchmarkresultaten kunt u terecht op http://www.intel.de/benchmarks.
Gemeten met SYSmark* 2014 SE (gedeeltelijk reactiesnelheidsresultaat): Intel® Core™ i7+ 8750H-processor van de 8ste generatie (Intel® Optane™ 16 GB-werkgeheugenmodule en harde schijf) in vergelijking met de Intel® Core™ i7 8750H-processor van de 8ste generatie (enkel harde schijf).

5. Software en workloads die in prestatietests gebruikt worden, kunnen speciaal voor prestatiekenmerken van Intel®-microprocessoren geoptimaliseerd worden. Prestatietesten zoals SYSmark* en MobileMark* worden uitgevoerd met specifieke computersystemen, componenten, softwareprogramma’s, bewerkingen en functies. Elke verandering van een van deze factoren kan leiden tot andere resultaten. Naast een uitgebreide evaluatie van uw voorgenomen aankoop, en ook met het oog op de prestaties van het product in combinatie met andere producten, wint u best ook nog extra informatie in en bekijkt u de resultaten van de prestatietests. Voor meer informatie over de prestatiekenmerken en benchmarkresultaten kunt u terecht op http://www.intel.de/benchmarks. Gemeten met SYSmark* 2014 SE (gedeeltelijk reactiesnelheidsresultaat): Intel® Core™ i7+ 8750H-processor van de 8ste generatie (Intel® Optane™ 32 GB-werkgeheugenmodule en harde schijf) in vergelijking met de Intel® Core™ i7 8750H-processor van de 8ste generatie (enkel harde schijf).

6. De aanbieding geldt tot 27 februari 2019, zolang de voorraad strekt. Verdere informatie is te vinden op de bijgeleverde flyer in de verkoopverpakking.