3 jaar garantie

360°-notebook

MEDION® AKOYA® E4272 (MD 63320)

  • Intel® Pentium® Silver N5000-processor
  • Windows 10 Home in S-modus1
  • 35,5 cm (14″) Full-HD touchdisplay met IPS-technologie
  • Inclusief Office 365 Personal jaarabonnement2
  • 64 GB flashopslag
  • 4 GB DDR4 werkgeheugen

Volledige flexibiliteit

Gebruik naast de notebookmodus ook de staande modus om foto, video’s of presentaties weer te geven. Of gebruik de 360°-modus om te genieten van alle voordelen van een tablet. Wat u ook nodig heeft, u heeft het allemaal in de hand.

Office 365

U wilt Office gebruiken op meer dan één toestel gebruiken, ongeacht of het gaat om een Windows-pc, tablet of smartphone?

Met een jaarabonnement op Office 365 ontvangt u niet alleen de volledige collectie Office-toepassingen, maar ook diverse extra diensten, zoals 1 terabyte extra online opslagruimte, 60 minuten Skype World per maand, Office on Demand en steeds recht op de nieuwste versie van Office. Op deze NB is vooraf al Office 365 Personal geïnstalleerd. U moet hem alleen nog activeren en u kan meteen al aan de slag!
 


De centrale opslag voor alle documenten. Foto’s, video’s, muziek en documenten opslaan op 1 TB opslagruimte.

Specificaties

Intel® Pentium® Silver processor N5000 met Intel® UHD-graphics
(1,10 GHz tot 2,70 GHz en 4 MB cache)

Indrukwekkende performance voor werk en vrije tijd

Uw computer is zo krachtig als zijn brein: ervaar de perfecte combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en veiligheid met de nieuwste generatie Intel Pentium Silver processor. Deze staat voor compromisloze prestaties met een maximale efficiëntie. Uw computer is hiermee goed voorbereid op al uw taken – of u nu video’s bewerkt, streams bekijkt in 4K Ultra HD, met vrienden in real-time communiceert via Gigabit wifi, foto’s bewerkt of op een andere manier de hele dag productief bent. U kunt vertrouwen op de nieuwe processorarchitectuur van Intel. De hele dag door.
Windows 10 Home in S-modus
Duurzame beveiliging en prestaties.

Doe wat je wilt met duurzame prestaties. Zoek op internet of stream films met Microsoft Edge, kies je eigen cloudopslag en download je favoriete apps met de veiligste Windows-ervaring ooit, thuis of onderweg.1

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Pentium en Pentium Inside zijn merken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen

Dolby en het dubbele D-symbool zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories. Alle rechten voorbehouden.

Het Bluetooth®-woordmerk en de logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en worden door MEDION® onder licentie gebruikt. Andere merkaanduidingen en merknamen zijn eigendom van de betreffende eigenaren.

1. Windows 10 in S-modus werkt alleen met apps uit de Microsoft Store binnen Windows. Sommige accessoires en sommige apps die compatibel zijn met Windows 10 werken onder bepaalde omstandigheden niet (met inbegrip van enkele antivirus- en toegankelijkheidsapps) en de prestaties kunnen variëren, zelfs na beëindiging van de S-modus. Als je de S-modus uitschakelt, kun je niet meer terugschakelen. Zie voor meer informatie windows.com/SmodeFAQ

2. De kosteloze activering van het Office 365 Personal jaarabonnement is vereist binnen zes maanden na de Windows-activering van dit notebook. Na een jaar kunt u het Office 365 Personal abonnement tegen betaling verlengen. Het kosteloze abonnement wordt niet automatisch verlengd.

3. toegestane Form Factor: m.2. 2280 en SATA Standard. Een SSD is niet bij de levering inbegrepen.

4. De accu is vast ingebouwd en kan niet zonder meer door de gebruiker worden vervangen.

5. Al naar gelang het gebruik (5,5 uur bij video playback)