3 jaar garantie

Platte Full hd-notebook
met snellaadfunctie

MEDION® AKOYA® E6246

  • Intel® Pentium® Silver processor N5000 met Intel® UHD-graphics
  • Windows 10 Home
  • 39,5 cm (15,6″) Full hd-display met IPS-technologie
  • Display met extreem smal frame
  • Snellaadfunctie
  • 256 GB SSD
  • 4 GB DDR4 werkgeheugen
  • Gecertificeerd voor Dolby Audio™

Highlights

Zeer slank ontwerp

De perfecte metgezel voor dagelijks gebruik: Berg uw notebook eenvoudig op in uw rugzak, handbagage of laptoptas. Deze is zeer plat gehouden, aangenaam lichtgewichtig en ziet er vooral chique uit door zijn slanke ontwerp.

Display met extreem smal frame

Deze notebook met slim-bezel design is niet alleen prima draagbaar, maar maakt ook een echt elegante indruk. Het extra smalle frame maakt het beeldscherm met zijn hoge resolutie nog effectiever en extra plezierig bij multimedia-entertainment. Perfect voor onderweg!

Windows bevat geweldige functionaliteit voor multitasking om dingen snel en efficiënt gedaan te krijgen.

Windows biedt de mogelijkheden om dingen snel gedaan te krijgen. Ga direct aan de slag met al je favoriete apps en bestanden binnen handbereik. Reageer snel op duidelijke meldingen die je vindt op één plek. En richt je op wat je moet doen door eenvoudig meerdere apps op je scherm vast te maken, nieuwe bureaubladen te maken en je schermen op jouw manier in te delen.

Specificaties

Intel® Pentium® Silver processor N5000 met Intel® UHD-graphics
(1,10 GHz, tot 2,70 GHz, 4 MB cache)
Uw computer is zo krachtig als zijn brein: Ervaar de perfecte combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en veiligheid met de nieuwste generatie Intel Pentium Silver processor. Deze staat voor compromisloze prestaties met een maximale efficiëntie. Uw computer is dus goed voorbereid op al uw taken – of u nu video’s bewerkt, streams bekijkt in 4K Ultra hd, met vrienden in real-time communiceert via Gigabit wifi, foto’s bewerkt of op een andere manier de hele dag productief bent. U kunt vertrouwen op de nieuwe processorarchitectuur van Intel. De hele dag door.
Windows 10 Home
39,5 cm (15,6″) Full hd-display met IPS-technologie en een resolutie
van 1920 x 1080 pixels

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Pentium en Pentium Inside zijn merken van Intel Corporation of diens dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

Het woordmerk Bluetooth® en de logo’s zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en worden door MEDION® onder licentie gebruikt. Overige handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun resp. eigenaars.

Dolby en het dubbele D-symbool zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories. Alle rechten voorbehouden.

Alle andere merken zijn eigendom van de desbetreffende eigenaars.

1. De boven- en onderkant van de notebook zijn vervaardigd van aluminium.

2. Opgeladen in power-off-modus met aangesloten netvoeding. De oplaadduur van de accu varieert afhankelijk van de instellingen, het gebruik en andere factoren.

3. De accu is vast ingebouwd en kan niet zonder meer door de gebruiker worden vervangen.

4. Afhankelijk van het gebruik (4 uur in videoafspeelmodus).

5. Niet inbegrepen.

6. Alleen met geschikte adapter. Niet inbegrepen.