3 jaar garantie

4-in-1-talent met vingerafdruksensor

Notebook MEDION® AKOYA® E2228T

  • Intel® Atom® x5-Z8350-processor
  • Windows 10 Home
  • Inclusief Office 365 Personal jaarabonnement1
  • 29,5 cm (11,6″) Full hd touchdisplay met IPS-technologie
  • 64 GB flashopslag

Volledige flexibiliteit:

Gebruik naast de notebookmodus ook de staande modus om foto, video’s of presentaties weer te geven. Of gebruik de 360°-modus om te genieten van alle voordelen van een tablet. Wat u ook nodig heeft, u heeft het allemaal in de hand.

Office 365

U wilt Office gebruiken op meer dan één toestel gebruiken, ongeacht of het gaat om een Windows-pc, tablet of smartphone?

Met een jaarabonnement op Office 365 ontvangt u niet alleen de volledige collectie Office-toepassingen, maar ook diverse extra diensten, zoals 1 terabyte extra online opslagruimte, 60 minuten Skype World per maand, Office on Demand en steeds recht op de nieuwste versie van Office. Op deze NB is vooraf al Office 365 Personal geïnstalleerd. U moet hem alleen nog activeren en u kan meteen al aan de slag!
 


De centrale opslag voor alle documenten. Foto’s, video’s, muziek en documenten opslaan op 1 TB opslagruimte.

Windows bevat geweldige functionaliteit voor multitasking om dingen snel en efficiënt gedaan te krijgen.

Windows biedt de mogelijkheden om dingen snel gedaan te krijgen. Ga direct aan de slag met al je favoriete apps en bestanden binnen handbereik. Reageer snel op duidelijke meldingen die je vindt op één plek. En richt je op wat je moet doen door eenvoudig meerdere apps op je scherm vast te maken, nieuwe bureaubladen te maken en je schermen op jouw manier in te delen.

Intel® Atom® x5-Z8350-processor

(tot maximaal 1,92 GHz en 2 MB cache)

Voor werk en vrije tijd
Met een Intel® Atom®-processor in uw 2-in1-apparaat, verkrijgt u het beste van twee werelden: muziek beluisteren, films bekijken, gamen, maar ook werk verrichten onderweg. Met de prestaties op Intel-niveau kunt u supersnel surfen en dankzij de buitengewoon lange gebruiksduur van de accu wordt u door uw apparaat niet afgeremd. Zo werkt gegevensverwerking! Enkel met Intel Inside®.

Specificaties

29,5 cm (11,6″) Full hd-touchdisplay met IPS-technologie en een resolutie van 1920 x 1080 pixels
Windows 10 Home
Windows Hello: jij bent het wachtwoord.
De wachtwoordloze aanmelding met Windows Hello biedt je de snelste en veiligste manier om je Windows-apparaten te ontgrendelen. Je wordt uit alle anderen herkend en vriendelijk verwelkomd op basis van je gezicht, vingerafdruk, pincode of secundair apparaat. Het regelt ook de aanmelding en authenticatie op compatibele apps.

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Atom en Atom Inside zijn merken van Intel Corporation in de VS en andere landen.

Het woordmerk Bluetooth® en de logo’s zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en worden door Lenovo/MEDION® onder licentie gebruikt. Overige handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Alle andere merken zijn eigendom van de desbetreffende eigenaars.

1. De gratis activering van Offi ce 365 Personal-abonnement van 1 jaar moet binnen zes maanden na de activeringsdatum van Windows worden uitgevoerd. Na één jaar kunt u Offi ce 365 Personal tegen betaling verlengen. Het gratis abonnement wordt niet automatisch verlengd.

2. De accu is vast ingebouwd en kan niet zomaar door de gebruiker vervangen worden.

3. Afhankelijk van het gebruiksgedrag (4 uur in surfmodus).